Szerezzen be bútorokat szuper áron

molekuláris konyha tanfolyam

shopping_cart

Nagy választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

thumb_up

Nem kell sehová mennie

Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van

account_balance_wallet

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

Katalógus 2009 - Gazdasági-, szolgáltatási és humán ...
A tanfolyamok tapasztalatai alapján szerettük volna meg válaszolni a felmerülõ kérdéseket, eloszlatni a pedagógusok kételyeit, megadni az általuk igényelt segítséget. Nem mindenki ...
Testnevelési Egyetem - Egy kiló húsból nem lesz egy kiló ...
A Magyar Hírlap munkatársa, Morvai Katalin készített egy hosszabb interjút arról, hogy napjainkban már minden élsportoló számára világos, a helyes táplálkozás a siker titkának egyik kulcsa. Az interjú Cseh László nyilatkozta kapcsán készült, amelyből
Konyhai eszközök - Eszközök
Konyhai eszközök a Koktélbolt webáruházban. Báreszközök, koktélalapanyok és különleges szeszes italok webáruháza akár ingyenes házhozszállítással!
Nagy Eszter - Creative Chef / Főzőkurzusok Győrben.
Nem próbáltad még a japán konyha egyik legismertebb ínyencségét? Netán próbáltad és szeretnéd elsajátítani, hogyan is készül ez? Gyere el egyedül vagy pároddal és légy részese egy hamisítatlan távol-keleti hangulatú főzésnek! Ár: 13.500 Ft / fő vagy
Chateau-Visz - luxushotel a Balatonon | Ismerje meg a ...
flambírozás, párolás, sütés, főzés a molekuláris konyha technikáinak alkalmazásával. Este elfogyasztják a „Le Gourmet” étteremben a mesterszakáccsal közösen alkotott menűt, melyhez a környék borait kínáljuk.
A 7Ájurvédikus receptje: Kurkuma… | Bhakti Kutir
A kurkuma a gyömbér családjába tartozó gumós, gyökér gyógynövény. A hindi nyelven haldinak nevezett kurkuma mint gyógynövény, több mint ötezer éves múltra tekint vissza. Akkoriban, az indiai ajurvédikus gyógyászat szerint sebgyógyításra, vértisztítás
Innovatív bárkonyha a molekuláris gasztronómia jegyében ...
Fizika vagy kémia a molekuláris gasztronómia? – kérdezem Huszák Zoltán séfet. Szerintem egyik sem, leginkább a fantáziához van köze. Minden, ami a tányéron megjelenik, a képzeletünk szüleménye. Mi a legjellemzőbb tévhit a molekuláris gasztronómiával
Dívány - Gasztro
Bámulatos képeken a hely, ahol kettészakadt a Föld: a törésvonal napról napra nő
A legismertebb szakácsok | Valóság és Mítoszok
A legtöbbünk számára az étterem olyan hely, ahol finom ételeket fogyaszthat, még egy elfogadható áron is. Azonban sok ínyenc megy ilyen helyekre, hogy élvezze a szakács szakértelmét. Végtére is, ezek a varázslók a konyha alkalmanként látogatót váltha
Makifood főzőiskola blog: 2011
A gyors, finomés egészséges konyha alapjait tanítja, mert tökéletes alapanyagokból és egy kis szakácsi szívből pillanatok alatt csodás dolgok születhetnek. Ezúttal egy főzőshow keretein belül invitálja a résztvevőket izgalmas kulináris utazásra a jap